استفاده از سماق صادراتی به عنوان ماده سمی در الکل صنعتی

مشخصات کامل مواد مغذی سماق صادراتی تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده است.

اما برخی تحقیقات نشان می دهد که حاوی مقدار زیادی از مواد مغذی مفید است.

اینها شامل فیبر، چربی های سالم و برخی ویتامین های ضروری است.

یک تجزیه و تحلیل در سال 2014 نشان داد که سماق خشک شده از نظر تغذیه تقریباً از 71٪ کربوهیدرات، 19٪ چربی و 5٪ پروتئین تشکیل شده است.

اکثر چربی موجود در سماق از دو نوع چربی خاص به نام اسید اولئیک و اسید لینولئیک می آید.

اسید اولئیک نوعی چربی تک غیراشباع است که معمولاً با سلامت قلب مرتبط است. همچنین چربی اولیه موجود در سایر غذاهای گیاهی رایج از جمله زیتون و آووکادو است.

اسید لینولئیک نوعی چربی غیراشباع چندگانه ضروری است که در حفظ سلامت پوست و غشای سلولی نقش دارد.

تجزیه و تحلیل شیمیایی میوه سماق تازه در سال 2004 نشان داد که بیش از 14 درصد از آن از فیبر تشکیل شده است، ماده مغذی که از سلامت گوارش حمایت می کند.

اطلاعات بسیار کمی در مورد محتوای ریز مغذی دقیق سماق وجود دارد، اما برخی تحقیقات نشان می دهد که حاوی حداقل مقادیر کمی از چندین ماده مغذی ضروری، از جمله ویتامین های C، B6، B1 و B2 است.

سماق

سماق حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات شیمیایی با فعالیت آنتی اکسیدانی قوی، از جمله تانن ها، آنتوسیانین ها و فلاونوئیدها است.

آنتی اکسیدان ها از سلول های شما در برابر آسیب محافظت می کنند و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می دهند.

همچنین شواهدی وجود دارد که آنتی اکسیدان های موجود در غذاهایی مانند سماق ممکن است در کاهش التهاب نقش داشته باشند.

آنها ممکن است به پیشگیری از بیماری های التهابی، مانند بیماری قلبی و سرطان کمک کنند.

ممکن است قند خون متعادل را افزایش دهد

سماق سمی یا Toxicodendron vernix، برخلاف میوه قرمز رنگی که توسط گیاه سماق خوراکی تولید می شود، میوه های سفید رنگ تولید می کند.

سماق سمی می تواند کهیر ملتهب و خارش دار روی پوست ایجاد کند. مردم هرگز نباید آن را بخورند.

از آنجایی که ممکن است تشخیص سماق و سماق سمی برای افراد آموزش ندیده دشوار باشد، برای سماق خود جستجو نکنید.

سماق به طور کلی بی خطر است اما ممکن است برای افراد خاصی واکنش های آلرژیک ایجاد کند. آن را با poiso اشتباه نگیرید