تولید کنندگان بادام هندی خام عمده در ملع عام دستگیر شدند

کل فیبر غذایی، قند، پروتئین، پروفایل لیپیدی، سدیم و محتوای انرژی 11 نمونه مغز بادام هندی خام عمده از هند، برزیل، ساحل عاج، کنیا، موزامبیک و ویتنام تعیین شد.

چربی کل جزء اصلی تشکیل دهنده 48.3 درصد وزن کل بود که 79.7 درصد FA غیراشباع (اسیدهای چرب)، 20.1 درصد FA اشباع و 0.2 درصد FA ترانس بودند. پروتئین ها با 21.3 گرم در 100 گرم، در رتبه دوم و پس از کربوهیدرات ها (20.5 گرم در 100 گرم) قرار گرفتند.

میانگین سدیم 144 میلی گرم بر کیلوگرم بود. 14 FA شناسایی شد که در میان آنها اسید اولئیک با سهم 60.7 درصد در کل چربی، فراوان‌ترین اسیدهای لینولئیک (17.77 درصد)، پالمیتیک (10.2 درصد) و استئاریک (8.93 درصد) بود.

میانگین محتوای انرژی 2525 کیلوژول در 100 گرم بود. علاوه بر این، مشخصات و محتوای استرول، اسیدهای آمینه، ویتامین‌ها و مواد معدنی چهار نمونه مغز بادام هندی خام از برزیل، هند، ساحل عاج و ویتنام تعیین شد.

بتا سیتوسترول با 4 ± 2380 میلی گرم بر کیلوگرم چربی بیشترین استرول را داشت. اسید آمینه گلوتامیک با 4.60 گرم در 100 گرم، بیشترین حضور را داشت، در حالی که تریپتوفان با 0.32 گرم در 100 گرم، آمینو اسید کمتری بود.

ویتامین E با میانگین سهم 5.80 میلی گرم در 100 گرم فراوان ترین ویتامین بود. پتاسیم با میانگین 6225 میلی گرم بر کیلوگرم ماده معدنی با بیشترین مقدار در نمونه بادام هندی بود.

آجیل به دلیل داشتن انرژی و ارزش غذایی بالا و همچنین تنوع بسیار زیاد طعم‌ها و طعم بی‌نظیر، برای قرن‌ها نقش مهمی در رژیم غذایی بسیاری از فرهنگ‌ها و تمدن‌ها داشت.

علاوه بر این، مصرف آجیل درختی در سال‌های گذشته به دلیل ترکیبات غذایی خاص آن با چندین فواید سلامتی مرتبط بوده است. آجیل درختی حاوی محتوای بالایی از FA غیراشباع (اسیدهای چرب)، FA تک و چند غیراشباع، همراه با انواع زیادی از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آمینه، فیتوسترول ها و محتوای سخاوتمندانه فیبر است.

مصرف آجیل گنجانیده شده در یک رژیم غذایی سالم نه تنها با کاهش خطر بیماری قلبی عروقی و مرگ و میر مرتبط است.