مربای هویج 300 گرمی که شب ها به رنگ الماس در می آید

مربای هویج 300 گرمی با زنجبیل و لیمو این تصور را در شما از بین می برد که هویج سبزی است که به عنوان غذای جانبی برای گوشت سرو می شود.

و همراه همیشگی انواع سوپ، سس و خورش است.

هویج یک میوه است، این واقعیت در قوانین اتحادیه اروپا ذکر شده است که به پرتغالی ها اجازه می دهد مربای هویج را به صورت قانونی تولید و بفروشند.

باید اعتراف کنم که سال‌هاست مربا نخریده‌ام  بیشتر ترجیح می‌دهم خودم درست کنم، زیرا درست کردن مربا یکی از خوشمزه‌ترین راه‌ها برای حفظ محصول یک فصل است.

چه از میوه های پاییزی، چه توت فرنگی از باغ محلی یا توت های باغ خود استفاده کنم، در نهایت در طول یک سال بارها مربا را هم می زنم.

اما آیا تا به حال مربای سبزیجات درست کرده اید؟
اما چرا دست از تهیه مربای میوه برداریم؟ سبزیجات نیز نامزدهای فوق العاده ای هستند.

و هویج به ویژه در اینجا لذت بخش است. تنها راهی که این مربای سبزی با مربای میوه متفاوت است، نحوه پخت آن است.

در واقع، ما باید بافت سفت ریشه ها و همچنین میزان قند کم آن ها را جبران کنیم.

این مربای هویج با آب لیمو و بادیان ستاره ای یک غلاف ستاره ای شکل کوچک که از درختان همیشه سبز بومی ویتنام و چین برداشت می شود، پخته می شود.

انیسون ستاره ای از نظر بیولوژیکی با بادیان (انیسون) ارتباطی ندارد، اما طعم مشابهی دارد.

معمولاً در غذاهای چین، هند، اندونزی و ویتنام استفاده می شود و گفته می شود که فواید دارویی بی شماری دارد. در اینجا، بدون افزودن شیرینی، طعم دلپذیری به مربا می دهد.

مربا به خودی خود فوق العاده است، اما وقتی با پنیر سرو می شود واقعا می درخشد.

یک لایه نازک از پوست هویج را بردارید. شما فقط باید بالاترین لایه زرد را تمیز کنید، همه چیز زیر آن طعم تلخی خواهد داشت.

پوست هویج را به صورت نوارهای نازک برش دهید. مقداری آب داغ را در یک قابلمه کوچک بریزید، پوست آن را اضافه کنید، حدود 15 دقیقه روی آتش آرام بجوشانید.
مقدار مورد نیاز شکر گرانول را اندازه بگیرید آب لیموها را بگیرید، از صافی صاف کنید تا از شر استخوان ها خلاص شوید.

اگر آبمیوه‌گیری مخصوص مرکبات ندارید، لیمو را روی میز بغلتانید، سپس با قاشق چای‌خوری آن را از وسط نصف کنید و نیمی از لیمو را سوراخ کنید تا تمام آب آن کشیده شود.