خرمای مروارید سیاه بم با کاهش فعالیت پروتئین های بتا آمیلوئید می تواند عملکرد مغز را بهبود بخشد.
این پروتئینها قادر به تشکیل پلاکهایی در مغز ما هستند که در صورت انباشته شدن میتوانند باعث مرگ سلولهای مغزی و منجر به بیماری آلزایمر و حتی مرگ شوند.
با گنجاندن خرما در رژیم غذایی خود احتمالاً حافظه بهتری خواهید داشت و توانایی یادگیری خوبی خواهید داشت.
منجر به کاهش اختلالات مرتبط با اضطراب می شود.
خرما می تواند با کمک به زنان در دریافت کالری و افزایش زایمان طبیعی با گشاد شدن دهانه رحم در چند هفته گذشته، از بارداری سالم حمایت کند.
نیاز به زایمان القایی را کاهش می دهد و می تواند زمان زایمان را کاهش دهد.
برخی از پزشکان بر این باورند که ترکیبات موجود در خرما به هورمون اکسی توسین متصل می شود که به عنوان عامل انقباضات زایمان شناخته می شود.
به نظر می رسد که عملکرد اکسی توسین را در طول زایمان تقلید می کند.
وجود تانن در خرما باعث تسهیل انقباضات در هنگام زایمان می شود.
قند طبیعی و کالری موجود در آنها برای حفظ سطح انرژی بالا در طول زایمان نیز مفید است.
فروکتوز که به قند میوه نیز معروف است در خرما به وفور یافت می شود.
آنها مفید و جایگزین سالمی برای شکر سفید هستند. آنها علاوه بر طعم شیرین، مغذی، فیبری و سرشار از آنتی اکسیدان هستند.
می توانید پوره خرما را درست کنید و در یخچال نگهداری کنید و به جای شکر سفید نیز از آن استفاده کنید، اما همیشه باید به خاطر داشته باشید که اعتدال کلید یک زندگی سالم است.
سه آنتی اکسیدان مهم عبارتند از:
فلاونوئیدها: نقش اصلی آنها کاهش التهاب برای کاهش احتمال بیماری هایی مانند آلزایمر، دیابت و برخی سرطان ها است.
کاروتنوئیدها: آنها برای کاهش احتمال دژنراسیون ماکولا یا سایر اختلالات مرتبط با چشم عمل می کنند.
اسید فنولیک: دارای خواص ضد التهابی نیز هستند. آنها برای کاهش احتمال بیماری های قلبی و سرطان عمل می کنند.
خرما سلامت مغز را تقویت می کند.
خرما می تواند از ریزش مو جلوگیری کند.