رب گوجه جوانه نه تنها غذا را اشتها آورتر می کند، بلکه طعم و بافت آن را نیز بهبود می بخشد.
برای داشتن بهترین طعم در رب گوجه فرنگی، از روغن زیتون فوق بکر استفاده کنید، اگرچه انواع دیگر روغن زیتون نیز موثر است.
اگر روغن زیتون ندارید، می توانید روغن کانولا یا یک روغن گیاهی بدون طعم را جایگزین کنید.
گوجهفرنگیها را به مدت 10 دقیقه در ماهیتابه بهمدت خمیر نرم بپزید.
هنوز روی حرارت زیاد، گوجهفرنگیهای خرد شدهتان را به ماهیتابه اضافه کنید و به ذائقهتان نمک بزنید.
آنها را به جوش بیاورید، مرتباً هم بزنید، اما اجازه دهید بمانند و هر بار که هم می زنید، در تابه کم شوند.
بپزید تا کاملاً نرم شوند، تقریباً مانند دوغاب. این باید حدود 10 دقیقه روی حرارت زیاد طول بکشد.
حرارت فر را کم کرده و به مدت 20 تا 25 دقیقه به پخت ادامه دهید. دمای فر را روی 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) کم کنید و به پختن رب گوجه فرنگی ادامه دهید.
آن را به حال خود رها کنید و چون غلیظ شدن تمام می شود، دیگر زحمت هم زدن آن را نداشته باشید.
بررسی کنید که آیا گوجهفرنگیهای شما بهدرستی به خمیر غلیظتری تبدیل میشوند یا خیر. رنگ باید قرمز آجری عمیق باشد.
این اطمینان حاصل می کند که رب گوجه فرنگی به یک قوام یکنواخت کاهش می یابد.
با مشاهده اینکه آیا سطح خمیر رنگش عمیق می شود، می توانید متوجه شوید که رطوبت به درستی تبخیر می شود.
بعد از 3 ساعت، بررسی کنید که آیا به حالت غلیظ و سس مانند رسیده است یا خیر. اگر نه، هر 15 دقیقه یک بار بررسی کنید تا ببینید آیا انجام شده است یا خیر.
رب گوجه فرنگی را قبل از پوره کردن به طور یکنواخت بپزید. نباید قسمت های پخته و نپخته با هم ترکیب شوند.
یک ورقه پخت لبه دار را با روغن بپوشانید. یک ورقه پخت حداقل 13 اینچ (33 سانتی متر) در 18 اینچ (46 سانتی متر) پیدا کنید.
مطمئن شوید که لبه دارد، در غیر این صورت ممکن است پوره گوجه فرنگی در فر بپزد. کل سطح ورقه پخت را با 2 قاشق غذاخوری (30 میلی لیتر) روغن زیتون باقیمانده بپوشانید.
در صورت تمایل می توانید به جای ورقه پخت از یک فر هلندی بزرگ نیز استفاده کنید. فقط در حین پخت گوجه فرنگی درب آن را بگذارید.
مجدداً، هر روغن زیتون و همچنین روغن کانولا یا یک روغن گیاهی بدون طعم نیز مؤثر خواهد بود.