استفاده از قهوه ساز کمکس به عنوان هدیه برای پادشاه بریتانیا

یکی از کاربردهای قهوه ساز کمکس شامل گرم کردن آب است.

اگرچه ممکن است بدیهی به نظر برسد که یک قهوه ساز قادر به گرم کردن آب است، افراد کمی از آن برای این منظور مستقل از دم کردن قهوه استفاده می کنند.

گرم کردن آب در قهوه ساز یک مزیت مهم نسبت به گرم کردن آن در کتری یا اجاق گاز دارد.

یکی از مزایای استفاده از قهوه ساز برای گرم کردن آب این است که دستگاه آب را به جوش نمی آورد.

برای نوشیدنی هایی مانند چای، استفاده از آب جوش اغلب ممنوع است، زیرا می تواند طعم چای را خیلی قوی یا تلخ کند.

دمای آبی که از دستگاه قهوه ساز خارج می شود برای تهیه چای ایده آل است زیرا معمولاً حدود 200 درجه فارنهایت است.

دومین استفاده از قهوه ساز درست کردن چای است. در حالی که قهوه سازها در تهیه قهوه عالی هستند، بسیاری از سبک های قهوه ساز نیز می توانند چای عالی درست کنند.

برای تهیه چای با قهوه ساز، همان فیلتر قهوه ای را که معمولاً از آن استفاده می کنید به قهوه ساز اضافه کنید.

دستگاه

در مرحله بعد، به سادگی قهوه موجود در فیلتر را با چای انتخابی خود جایگزین کنید. قهوه ساز را روشن کنید و بگذارید آب داغ از داخل چای عبور کند تا دم بکشد.

قهوه ساز به همین ترتیب آب داغ را از داخل چای عبور می دهد و چای خوشمزه دم می کند.

استفاده از قهوه ساز قطره ای برای دم کردن چای بهترین راه برای تهیه همزمان مقدار زیادی چای است.

اطمینان حاصل کنید که به اندازه مقدار آبی که در قهوه ساز ریخته اید از چای شل استفاده کنید.

قهوه سازهای فرنچ پرس نیز یک راه عالی برای دم کردن چای هستند.

قهوه سازهای فرنچ پرس چای قوی تری نسبت به قهوه سازهای قطره ای دم می کنند زیرا فشار بیشتری بر برگ های چای وارد می کنند.

برگ های چای نیز برای مدت طولانی تری با پرس فرنچ با آب در تماس هستند که نتیجه آن یک فنجان چای قوی تر با استفاده از این روش است.

آب داغ چیپس های شکلات را ذوب می کند و شکلات داغ خوشمزه ای ایجاد می کند. در این دستور حتما از مقدار مساوی خامه و آب استفاده کنید.

ابتدا تخم مرغ ها را به قهوه جوش اضافه کنید. در مرحله بعد به اندازه ای آب به مخزن اضافه کنید که آنها را کاملا در قابلمه بپوشاند. دم کرده و اجازه دهید آب روی تخم مرغ ها را بپوشاند.