مغز بادام کوهی سرشار از پروتئین، فیبر و مواد مغذی است.
گفته می شود مغز بادام برای سلامتی شما مفید است، اما این سوال را باید از خود بپرسید.
بنابراین، فواید مغز بادام برای سلامتی چیست و اگر این آجیل به رژیم غذایی روزانه شما اضافه شود چه فایده ای خواهد داشت؟
مغز بادام به طور گسترده ای به عنوان یک منبع سالم پروتئین شناخته شده است و اغلب می شنوید که از آن به عنوان یک غذای فوق العاده یاد می شود.
در حالی که آنها نسبتاً چربی بالایی دارند، چربی آنها تک غیراشباع است که نوع “خوب” آن است. کنترل وعده غذایی با بادام مانند سایر غذاها مهم است.
مغز بادام سیر کننده است زیرا غلظت بالایی از پروتئین دارد و در هر اونس کربوهیدرات کمتری نسبت به سایر مغزها دارد.
تعدادی از مزایای تغذیه ای و سلامتی اضافی در ارتباط با این انتخاب غذای سالم وجود دارد.
محققان دریافتهاند که مغز بادام به دلیل سطوح بالای مواد مغذی، نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای جدی دارد.
طبق گفته کلینیک مایو، گنجاندن مغز بادام و سایر آجیل ها در یک رژیم غذایی سالم می تواند از طرق مختلف به سلامت قلب کمک کند.
مصرف آجیل می تواند به کاهش LDL، که به عنوان کلسترول “بد” نیز شناخته می شود، کمک کند.
خوردن آجیل همچنین می تواند به کاهش خطر ابتلا به نوع لخته خونی که می تواند منجر به حملات قلبی کشنده شود کمک کند.
مطالعه ای که در ایالت پن انجام شد به این نتیجه رسید که فیتوکمیکال های موجود در مغز بادام در مهار رشد سلولی در تومورهای سرطانی مفید است. به دلیل مقادیر زیاد ویتامین E موجود در بادام، میتواند به محافظت در برابر برخی سرطانها نیز کمک کند.
در حالی که مغز بادام یک غذای کم کالری نیست، اگر در برنامه غذایی سالم قرار گیرد، می تواند به کاهش وزن کمک کند.