پخت بیش از حد کلوچه گردویی جوادیان می تواند آسان باشد.
برای پخت یکنواخت خمیر کوکی، یک ورقه پخت سبک را با کاغذ روغنی بپوشانید.
زیبایی درک نحوه تعامل مواد تشکیل دهنده با یکدیگر این است که حتی اگر تعریف من از “بهترین” کوکی شکلاتی با تعریف شما همخوانی نداشته باشد، اگر تا اینجا پیش رفته اید، می دانید که برای تنظیم باید چه کاری انجام دهید.
دستور پخت من مطابق با سلیقه شما جویدن کلوچه ها را دوست دارید؟
مقداری از آن آرد همه منظوره را جایگزین آرد نان کنید. آیا می خواهید کلوچه های شما کمی بلندتر شوند؟
کمی بیکینگ پودر اضافه کنید یا زرده یکی از آن تخم مرغ ها را با سفیده اضافی جایگزین کنید.
شکلات خود را در جیب های مجزا دوست دارید؟ به جای شکلات خرد شده با دست استفاده کنید.
آیا میخواهید کلوچه هایتان انعطافپذیرتر و جویدنیتر شوند؟ فقط مقداری شکر را با کمی شربت ذرت جایگزین کنید.
کمی سخت به نظر می رسد (و راستش، چه کسی می خواهد منتظر کوکی ها باشد؟
اما پس از ده ها بار امتحان کردن، نتایج کاملا غیرقابل انکار است.
من کلوچه ها را در دماهای مختلف با افزایش 25 درجه فارنهایت از 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) تا 450 درجه فارنهایت (232 درجه سانتیگراد) پختم.
وقتی در دمای پایینتری پخته میشود، خمیر فرصت بیشتری برای پخش شدن دارد که منجر به ایجاد شیرینیهای صافتر و پهنتر میشود.
برعکس، کلوچه هایی که در دمای بالاتر پخته می شوند، کمتر پخش می شوند.
حتی یک تفاوت به اندازه 50 درجه فارنهایت (28 درجه سانتیگراد) تفاوت بزرگی ایجاد می کند.
همانطور که می بینید، کلوچه هایی که مستقیماً از یخچال پخته می شوند کمی فشرده تر می مانند، در حالی که آنهایی که اجازه گرم شدن دارند بیشتر پخش می شوند.
با تنظیم دمای شروع خمیر کلوچه و دمای فر، می توانید بافت ها و تضادهای بسیار متنوعی ایجاد کنید.
من این انعطاف پذیری را دوست دارم که بتوانید خمیر کلوچه را مستقیماً از یخچال بپزید.
بنابراین دستور العمل من طوری طراحی شده است که از خمیری که در دمای 40 درجه فارنهایت (4 درجه سانتیگراد) شروع می شود، کوکی درست کنم.
من متوجه شدم که پختن در فر با دمای 325 درجه فارنهایت (160 درجه سانتیگراد) تا زمانی که لبههای آن خوب و قهوهای برشته شود، یک کلوچه را برای شما به ارمغان میآورد که در مرکز آن همچنان نرم و جویدنی است.