قیسی مرند با حذف تقریباً تمام محتوای آب آن، همانطور که از نامش پیداست، نسخه خشک شده انواع مختلف آلو است.
طیف کاملی از راهنماهای فواید سلامتی ما را کشف کنید و برخی از دستور العمل های خوشمزه قیسی خشک ما را از ناگت های انرژی قیسی خشک گرفته تا پاستیلی مرغ تند و زردآلو را بررسی کنید.
قیسی خشک سرشار از ترکیبات گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی محافظ هستند که از جمله آنها می توان به آنتوسیانین ها، کاتچین ها و فنل ها اشاره کرد.
این ترکیبات ممکن است با مزایای سلامتی مانند بهبود جریان خون و کاهش خطر ابتلا به برخی بیماری ها از جمله بیماری قلبی، سرطان و دیابت نوع 2 مرتبط باشد.
از آنجایی که قیسی خشک حاوی آب کمتری هستند، در مقایسه با همتایان تازه خود منبع غلیظ تری از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
قیسی خشک جزء اصلی قفسه ها هستند و شیرینی طبیعی آنها مصرف را تشویق می کند.
این عوامل ممکن است به دستیابی به 5 وعده توصیه شده میوه و سبزیجات در روز و بهبود کیفیت رژیم غذایی کمک کنند.
با این حال، شایان ذکر است که کالری آنها در هر 100 گرم نیز به میزان قابل توجهی بالاتر است.
قیسی خشک تقریباً دو تا سه برابر بیشتر از فیبر تازه خود حاوی فیبر هستند. بسیاری از ما فیبر کافی نمی خوریم که برای حمایت از عملکرد گوارشی و کمک به کاهش سرعت هضم و جذب مهم است.
مصرف بیشتر فیبر میوه نیز با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی همراه است.
ممکن است از سلامت استخوان حمایت کند.
با این حال، برای کسانی که نیاز به افزایش وزن دارند یا اشتهای کمتری دارند مانند افراد مسن قیسی خشک میتواند یک ترکیب مفید باشد.
گفته می شود، چون میوه خشک به طور طبیعی سرشار از پتاسیم و قند است، برای مبتلایان به بیماری کلیوی کمتر مناسب است.
همچنین لازم به یادآوری است که اگرچه قند موجود در میوه خشک طبیعی است، اما همچنان ممکن است به پوسیدگی دندان کمک کند.
بهتر است میوههای خشک را همراه با وعدههای غذایی یا با غذاهای غنی از پروتئین مانند ماست یا آجیل مصرف کنید تا اینکه در طول روز میانوعده مصرف کنید.