از دوران نوسنگی، در مناطق اروپا و در قفقاز از فندق ایرانی اردبیل برای انسان استفاده شده است.
مصرف. این میوه با توجه به آن یک غذای عالی است.
غنی از لیپیدها، فیبر غذایی، پروتئین، مواد معدنی (به ویژه کلسیم) و ویتامین ها (به ویژه ویتامین E)، با مزایای اضافه شده مقادیر کم سدیم
و قندها.
مصرف. این میوه با توجه به آن یک غذای عالی است.
غنی از لیپیدها، فیبر غذایی، پروتئین، مواد معدنی (به ویژه کلسیم) و ویتامین ها (به ویژه ویتامین E)، با مزایای اضافه شده مقادیر کم سدیم
و قندها.
برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند، فندق خام آجیل می تواند بسیاری از مواد مغذی که معمولاً از آنها به دست می آید را فراهم می کند.
محصولات حیوانی مانند اکثر ویتامین های گروه B، فسفر، آهن، مس، پتاسیم و پروتئین.
فندق را می توان به صورت تازه یا برشته مصرف کرد.
محصولات حیوانی مانند اکثر ویتامین های گروه B، فسفر، آهن، مس، پتاسیم و پروتئین.
فندق را می توان به صورت تازه یا برشته مصرف کرد.
انواع کاربردهای غذایی و صنعتی به گفته سالیوان و همکاران.
فندق به صورت خام خورده می شود، برشته یا حتی بلانچ شده با توجه به فرم احتمالی از کاربرد، آنها را می توان به طور کامل، زمین خرد شده استفاده کرد.
ما تبدیل به خمیر شد مقصد بیشتر فندق پوست کنده های دنیاست.
تولید آن صنعت است و حدود 70 درصد آن برای شکلات است
ویژگی ها، به خصوص زمانی که صحبت از تولید محصولات کاکائویی بنابراین، مورفولوژیکی ویژگی ها و پایداری در برابر اکسیداسیون لیپید
(انتخاب) باید در هنگام ارزیابی در نظر گرفته شود.
کیفیت فندق اشکورات از جمله ریخت شناسی و ویژگی های فیزیکی پوست و میوه برجسته است.
ما تبدیل به خمیر شد مقصد بیشتر فندق پوست کنده های دنیاست.
تولید آن صنعت است و حدود 70 درصد آن برای شکلات است
ویژگی ها، به خصوص زمانی که صحبت از تولید محصولات کاکائویی بنابراین، مورفولوژیکی ویژگی ها و پایداری در برابر اکسیداسیون لیپید
(انتخاب) باید در هنگام ارزیابی در نظر گرفته شود.
کیفیت فندق اشکورات از جمله ریخت شناسی و ویژگی های فیزیکی پوست و میوه برجسته است.
- منابع:
- تبلیغات: