زردآلو در ترکیه سرشار از ویتامین A، بتاکاروتن و سایر کاروتنوئیدها است که برای سلامت چشم ایده آل است.
لوتئین سلامت شبکیه و عدسی را تقویت می کند، در حالی که کاروتنوئیدها و ویتامین E بینایی عمومی را بهبود می بخشد.
این مواد مغذی همچنین در کاهش خطر دژنراسیون ماکولا و آب مروارید مفید هستند.
در مطالعه ای بر روی بیش از 50000 پرستار ثبت شده، محققان دریافتند زنانی که بیشترین ویتامین A را مصرف می کنند، 40 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به آب مروارید هستند.
یک زردآلو (تقریباً 35 گرم) حاوی 33.6 میلی گرم ویتامین A است که حدود 5 درصد از نیاز روزانه شما به ویتامین A است.
آب زردآلو معمولاً برای بیماران تب دار تجویز می شود زیرا ویتامین ها، مواد معدنی، کالری و آب ضروری بدن را تامین می کند.
در عین حال به سم زدایی اندام های مختلف کمک می کند. خواص تسکین دهنده و ضد التهابی زردآلو همچنین می تواند بر دمای کلی بدن در هنگام ناخوشی تأثیر بگذارد.
همچنین می تواند به کاهش التهاب در سایر قسمت های بدن کمک کند، به ویژه برای افرادی که از آرتریت یا نقرس رنج می برند مفید است.
زردآلو حاوی آهن و مس است که به سنتز هموگلوبین کمک می کند. در نتیجه به درمان کم خونی کمک می کند.
کم خونی کمبود آهن است که می تواند باعث ضعف، خستگی، سبکی سر، مشکلات گوارشی و اختلال در عملکرد کلی متابولیک شود.
علاوه بر این، منجر به گلبول های قرمز ناکافی می شود. بدون گلبولهای قرمز، بدن نمیتواند بهطور مؤثری خود را اکسیژنرسانی کند و سیستمهای اندام شروع به عملکرد نادرست میکنند.
آهن و مس برای ایجاد گلبول های قرمز ضروری هستند. زردآلو منبعی غنی از آهن و مس است که آن را به ابزاری عالی برای افزایش متابولیسم و حفظ سلامت بدن تبدیل می کند.
دانه زردآلو در درمان سرطان مفید است. چندین مطالعه مستقیماً مصرف زردآلو را با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط میدانند.
با وجود کاروتنوئیدها و سایر مواد شیمیایی آنتی اکسیدانی، جای تعجب نیست که زردآلو برای رادیکال های آزاد خطرناک است.